ETHOS

Dat wat ons leidt en iedere dag in balans brengt.

less is beauty

Het beste schoonheidsritueel is niet wanneer je niets meer toe kan voegen, maar wanneer je niets meer kan weghalen. AYUNA is zeer toegewijd om schoonheid simpel te maken – voedt de huid met precisie door enkel en alleen de fundamentele benodigde basis ingrediënten te geven om maximaal resultaat te halen.

AYUNA · Less is Beauty brengt huidverzorging naar de ware essentiële stappen. Door een compacte collectie, geproduceerd met zorg, aandacht en intelligentie bieden we de huid “meer” met “minder”.

#IndieBeauty

Onafhankelijk, exclusief en duurzaam. AYUNA is een Indie brand, dat wil zeggen dat wij niet behoren tot een grote keten of financiële instelling. Hierdoor kunnen wij gespecialiseerde oplossingen bieden gebaseerd die anders zijn dan alles wat al verkrijgbaar is binnen de cosmetica branche. Doordat we onafhankelijk zijn investeren we in de kwaliteit van de ingrediënten en het milieu in plaats van grote laboratoria en multinationals. We creëren producten met natuurlijke, groene ingrediënten en werken met lokale productie in kleine batches, om altijd de juiste kwaliteit te kunnen leveren en verse producten!

We are Indie proud!

Eco & Natuurlijk zonder het gevoel van luxe op te geven

We hebben een collectie ontworpen voor hen die bewust omgaan met de omgeving én zichzelf maar de luxe, de beleving en het resultaat hiervoor niet op willen geven die meestal bekend is bij andere luxueuze huidverzorging.

Op een meesterlijke manier is AYUNA erin geslaagd om de kracht van de natuur, duurzaamheid en de luxe beleving samen te brengen in één zeldzame collectie.

Een unieke sensoriële ervaring

We zijn specialist in het ontwikkelen van unieke texturen die verrassen. Dit, gecombineerd met aromatherapie stimuleert de zintuigen gedurende de hele beleving.

Wat is Mindful Beauty?

Mindful Beauty, oftewel Beautifulness, uit zich in een discipline waarbij je mindfulness, bewustwording, combineert met het rijk der schoonheid. Ons innerlijk – bewustzijn van het huidige moment en hoe we ons voelen over onszelf – wordt weerspiegelt door ons uiterlijk.

Beautifulness benadrukt eigenwaarde en zelfvertrouwen, wat ons er op een natuurlijke manier toe brengt onze relatie met schoonheid en veroudering te veranderen door de balans van lichaam en geest.

duurzaamheid

Duurzaamheid

Ieder aspect van AYUNA is ontworpen met duurzaamheid als uitgangspunt en “minder is meer” in het achterhoofd. Van het oogsten van ingrediënten tot de verpakkingen en nog verder zelfs, er is hard gewerkt om een nieuwe “groene” standaard te ontwikkelen.

99,9% lagere Water Voetafdruk

We zijn een pionier in de beauty branche in het proces over hoe we onze water-voetafdruk zo laag mogelijk kunnen houden. Het kweken van onze natuurlijke bronnen vereist 99,9% minder water dat traditionele teelt en levert de puurste en schoonste ingrediënten op.

De Kracht van de Natuur benutten door middel van technologie

Gepatenteerde bio-tech processen zijn gebruikt om plasma’s te winnen rijk aan Botanical Cell Factors en Phyto-Peptides: hoog geconcentreerde botanische moleculen die de volledige kracht van de natuur benutten en zo de voordelen voor de huid vergroten.

Schone & Niet Schadelijke Ingrediënten

AYUNA staat voor schone, effectieve en veilige cosmetica. Onze Groene Technologie biedt ons de mogelijkheid om producten te ontwikkelen die alleen verantwoord geoogste, schone en veilige ingrediënten bevat.