DE OORSPRONG

Eenvoud is de ultieme verfijning

HET VERHAAL

Dit verhaal begint met twee collega’s aan het begin van het millennium. De hoofdrolspelers, Isabel en Begoña, ontmoetten elkaar tijdens hun werk bij een prestigieus cosmeticabedrijf, Isabel als technisch directeur en Begoña als hoofd trainingen. Hun visie op innovatie was direct en samen introduceerden ze een geheel nieuwe dimensie in hoe de huid te behandelen, wat hen ertoe bracht veel concepten en producten van grote waarde te ontwikkelen.

Na jaren van wetenschappelijke en professionele ervaring besloten deze twee vrouwen hun kennis samen in te zetten om hun eigen merk te creëren. Hun ervaring in huidverzorging gecombineerd met hun uitgebreide kennis van de markt, actieve ingrediënten en applicatie methodes, hebben hen naar de natuurlijke evolutie op het gebied van huidverzorging geleid.

Vanuit deze samenwerking die bol staat van kennis en ervaring is AYUNA · Less Is Beauty geboren. Een evolutionaire, wetenschappelijk-botanische benadering van cosmetica die gebaseerd is op de eenvoudige schoonheid en WELL · AGING, een concept geïnspireerd op “less is more”. AYUNA vertegenwoordigt de passie voor pure, effectieve, schone en veilige cosmetica.