BEAUTIFULNESS MENU

 

 

“Het is een holistisch moment, eentje waarbij je kiest voor een heerlijke ervaring, verwennen en een goed gevoel.”

 

De huid en de hersenen zijn als broer en zus van elkaar, aangezien ze gelijktijdig ontstaan zijn binnen de embryo wat leidt tot een nauwe relatie tussen emotioneel gedrag en een gezonde huid.

Zonder de hedonistische en fijne ervaring die AYUNA kenmerkt uit het oog te verliezen, heeft AYUNA · Less is Beauty Beautifulness ontworpen: professionele ceremonies om diepere emoties op te wekken tijdens en na de behandeling.

Over elk detail is nagedacht om een uniek en heilzaam effect te bereiken, met een krachtige emotionele “touch”, die de schoonheid van de huid en het welzijn van het lichaam bevordert.

Face

 

WELL·AGING

Rejuvenating Facial  Experience

Puur, groen en met liefde voor jezelf. De unieke aanpak laat je genieten van Well·Aging, een positieve visie op de huid en symboliseert de harmonie met het ouder worden in plaats van de negatieve strijd hiertegen. Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

De behandeling omvat technieken gebaseerd op mindfulness met nadruk op twee zintuigen: ruiken en voelen. Een mix van botanische hoog gedoseerde extracten helpen de huid haar regenererende vermogen te behouden en zo de jeugdige uitstraling te behouden. Tijdens de exclusieve Well-Aging Geometrie Massage stimuleren we de spieren waardoor de huid steviger voelt, een heldere uitstraling heeft en de geest gekalmeerd is.

De muziek die speciaal voor de AYUNA ceremonies gecomponeerd is, volgt de ritmes de Well·Aging Geometric Massage, een exclusieve massage techniek met grepen gebaseerd op de gulden snede. Na al één behandeling is de geest gekalmeerd terwijl de huid er steviger, helderder en zichtbaar jeugdiger uitziet.

Stappen
Ademhaling – Aroma therapie – reiniging – Exfoliatie – Zuurstof therapie – Massage – Masker – Aromatherapie – Crème 

Duur: 90 minuten

LESS IS BEAUTY

Express Treatment

Een korte behandeling om de huid te verfrissen en revitaliseren.

De zachte peeling onthult een zachtere huid die aanvoelt als zijde door drie verschillende fases: een proteïne peeling verfrist de doffe teint, de korrels polijsten de huid en de 100% biologische olie geeft een zachte finish en soepele huid.

Het resultaat is een zichtbaar heldere, verfijnde en egale teint.

Stappen
Reiniging – Exfoliatie – Cream

Duur: 30 minuten

VOLCANO LIFT

Firm & Detoxify

Deze krachtige ontgiftende behandeling gebruikt Vulkanisch Glas en Houtskool om de gevoeligheid van de huid te verminderen, onzuiverheden te verwijderen en tegelijkertijd de huid te voeden en verzachten.

De behandeling bevat ook een lymfedrainage voor het gelaat om de contouren te definiëren en een doffe, vale teint tegen te gaan.

Stappen
Reiniging – Masker – Cream – Aromatherapie

Duur: 45 minuten

Volcanic Sleep Mask

Rejuvenating Eye Contour

Om je natuurlijke schoonheid te laten zien ligt de sleutel bij de ogen: geef ze weer de frisse, jeugdige en wakkere uitstraling. Na de reiniging en exfoliatie volgt een drie stappen massage gefocust op ontspanning, de vochtwallen onder de ogen en rimpels en lijntjes. Na de massage volgt het Volcanic Glass “Sleep Mask” welke over de oog contouren wordt aangebracht voor een verzachtend en verstevigend effect.

Stappen
Reiniging – Exfoliatie – Masker – Cream – Aromatherapie

Duur: 45 minuten

Body

NON TOXIC

Revitalizing Body Treatment

Geniet van de zachte aanraking van een extra zachte en fluwelige exfoliatie. Handgemaakte Luffa’s zijn gevuld met een uitzonderlijk “Beauty Elixer” dat de huid polijst en voedt met Spirulina en een cocktail aan actieve ingrediënten. De behandeling bevat ook ademhalingstechnieken gecombineerd met rustige en bewuste bewegingen om echt in het hier en nu te blijven. Gun jezelf de tijd om los te komen van het hedendaagse leven en bereik een langdurige staat van emotioneel welbevinden.

Stappen
Reiniging – Pakking – Massage – Cream

Duur: 30 – 45 minuten

TACTIL-C

Body Massage

De massage wordt uitgevoerd met 100% biologische oliën en geeft het lichaam, afhankelijk van het doel van de massage, juist ontspanning of stevigheid van bepaalde zones. Het collageen netwerk wordt gestimuleerd om de huid steviger en egaler te maken. Tactil-C maakt verbinding met het perifere zenuwstelsel, wat ultieme ontspanning en een fijn gevoel stimuleert.

Stappen
Aromatherapie – Massage

Duur: 30 – 45 minuten

FACE & BODY

Beautifulness

Global Rejuvenating Experience

Pauze! Pak een moment voor jezelf, van binnen en van buiten.

In een wereld die al maar sneller gaat is bewust zijn van het moment waar je nu staat en wat je voelt essentieel om weer in balans te komen. Ayuna laat het lichaam, het gezicht én onze geest samenkomen in de Beautifulness ceremonie, om stilte te ervaren in je gedachtes en jezelf volledig onder te dompelen in een gevoel van ontspanning waar geen idee meer is van de tijd.

Een ceremonie van top tot teen die zowel de binnenkant als de buitenkant behandeld. Het resultaat is een algehele jeugdige uitstraling die samenvloeit met een ontspannen geest en lichaam.

Stappen Lichaam
Reiniging – Pakking – Massage

Stappen Gelaat

Ademhaling – Aroma therapie – Reiniging – Exfoliatie – Zuurstof therapie –
Massage – Masker – Aromatherapie – Crème

Duur: 2,5 uur