BEAUTIFULNESS MENU

 

 

“Het is een holistisch moment, eentje waarbij je kiest voor een heerlijke ervaring, verwennen en een goed gevoel.”

 

De huid en de hersenen zijn als broer en zus van elkaar, aangezien ze gelijktijdig ontstaan zijn binnen de embryo wat leidt tot een nauwe relatie tussen emotioneel gedrag en een gezonde huid.

Zonder de hedonistische en fijne ervaring die AYUNA kenmerkt uit het oog te verliezen, heeft AYUNA · Less is Beauty Beautifulness ontworpen: professionele ceremonies om diepere emoties op te wekken tijdens en na de behandeling.

Over elk detail is nagedacht om een uniek en heilzaam effect te bereiken, met een krachtige emotionele “touch”, die de schoonheid van de huid en het welzijn van het lichaam bevordert.

Face

 

WELL·AGING

Rejuvenating Facial  Experience

Puur, biologisch en liefdevol. Deze unieke aanpak opent de deur naar “Well·Aging” en symboliseert een harmonie met het verstrijken van de tijd. Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

De behandeling omvat technieken gebaseerd op mindfulness om het limbische systeem te stimuleren, met nadruk op drie zintuigen: ruiken, voelen en horen. Plasma’s rijk aan Botanische Cel Factoren (gewonnen uit Arabische Katoen, Groene Wortel en Granaatappel) en Phyto-Peptides (van Kurkuma wortel en Centella Asiatica – ook wel de “lang leven plant” genoemd) helpen de huid haar regenererende vermogen te behouden.

De muziek die speciaal voor de AYUNA ceremonies gecomponeerd is, volgt de ritmes de Well·Aging Geometric Massage, een exclusieve massage techniek met grepen gebaseerd op de gulden snede. Na al één behandeling is de geest gekalmeerd terwijl de huid er steviger, helderder en zichtbaar jeugdiger uitziet.

Stappen
Reiniging – Aroma inhalatie – Carboxygenation – Massage – Masker – Cream – Aromatherapie

Duur: 50 – 80 minuten

LESS IS BEAUTY

Express Treatment

Een korte behandeling om de huid te verfrissen en revitaliseren.

Een zachte gommage peeling onthult een zachter en zijdeachtige huid in drie fases: een proteïne peel (gebaseerd op Alpha Amino Acids) verfrist de vale huid, een zachte manuele polijsten geeft de huid haar jeugdige uitstraling en een oleo-essence serum geeft een zachte finish.

Het resultaat is een zichtbaar heldere, verfijnde en egale teint.

Stappen
Reiniging – Exfoliatie – Cream

Duur: 25 minuten

VOLCANO LIFT

Firm & Detoxify

Deze krachtige ontgiftende behandeling gebruikt Volcanic Glass en Activated Carbon om de gevoeligheid van de huid te verminderen, onzuiverheden te verwijderen en tegelijkertijd de huid te voeden en verzachten.

De behandeling bevat ook hand- en voet reflexologie en een lymfedrainage voor het gelaat om de contouren te definiëren en een doffe, vale teint tegen te gaan.

Stappen
Reiniging – bossage – Masker – Cream – Aromatherapie

Duur: 50 minuten

Volcanic Sleep Mask

Rejuvenating Eye Contour

Om je natuurlijke schoonheid te laten zien ligt de sleutel bij de ogen: geef ze weer de frisse, jeugdige en wakkere uitstraling. Na de reiniging en exfoliatie volgt een drie stappen massage gefocust op ontspanning, de vochtwallen onder de ogen en rimpels en lijntjes. Na de massage volgt het Volcanic Glass “Sleep Mask” welke over de oog contouren wordt aangebracht voor een verzachtend en verstevigend effect.

Stappen
Reiniging – Exfoliatie – Masker – Cream – Aromatherapie

Duur: 25 – 55 minuten

Body

NON TOXIC

Revitalizing Body Treatment

Geniet van de zachte aanraking van een extra zachte en fluwelige exfoliatie. Handgemaakte Luffa’s zijn gevuld met een uitzonderlijk “Beauty Elixer” dat de huid polijst en voedt met Spirulina en een cocktail aan actieve ingrediënten. De behandeling bevat ook ademhalingstechnieken gecombineerd met rustige en bewuste bewegingen om echt in het hier en nu te blijven. Gun jezelf de tijd om los te komen van het hedendaagse leven en bereik een langdurige staat van emotioneel welbevinden.

Stappen
Reinigen – Polish – Inwikkelen – Massage – Aromatherapie

Duur: 25 – 50 – 90 minuten

TACTIL-C

Body Massage

Uitgevoerd met 100% biologische oliën* Deze massage focust op de gebieden die meer stevigheid nodig hebben door gespecialiseerde manipulerende bewegingen. Het collageen netwerk wordt gestimuleerd om de huid weer steviger en egaler te maken. Een massage die is ontworpen rondom de ‘feel good’ sensaties die worden veroorzaakt door de Táctil-C-bewegingen en hun vermogen om verbinding te maken met het perifere zenuwstelsel. Het stimuleert de receptoren die in verbinding staan met een plezierig gevoel en laat de geest volledig ontspannen door angst en negatieve gevoelens los te laten.

Stappen
Aromatherapie – Massage

Duur: 25 – 50 minuten

FACE & BODY

Beautifulness


Global Rejuvenating Experience


Pauze! Pak een moment voor jezelf, van binnen en van buiten.

In een wereld die al maar sneller gaat is het stoppen en bewust zijn van het moment waar je nu staat en wat je voelt essentieel om weer in balans te komen. Daarom verenigt AYUNA · Less is Beauty de WELL·AGING en NIET-TOXIC ceremonies om een ervaring te bieden die in staat is om de stilte te ervaren in je gedachtes en jezelf volledig onder te dompelen in een gevoel van ontspanning waar geen idee van tijd is.

Een ceremonie van top tot teen die zowel de binnenkant als de buitenkant behandeld. Het resultaat is een algehele jeugdige uitstraling die samenvloeit met een ontspannen geest en lichaam.

Stappen
Reiniging – Aroma inhalatie – Carboxygenation – Massage – Masker – Cream – Aromatherapie

Duur: 25 – 50 – 120 minuten