HET UNIVERSUM

Een beauty kosmos van innovatieve concepten, unieke producten en well-aging resultaten.

HET CONCEPT

Well-Aging voor je huid

Anti-aging impliceert een persoonlijke strijd tegen veroudering. AYUNA • Less Is Beauty durft deze mentaliteit aan te passen en vervangt deze door WELL • AGING, een moderne benadering van schoonheid die een levensstijl omarmt om op een elegante manier ouder te worden. Het resultaat is een zichtbare verbetering van huidtextuur, rimpels, roodheid, elasticiteit en donkere vlekken.

PRODUCT

Huid Vasten

De basis voor huid vasten is dezelfde als de basis voor algemeen vasten – wanneer we overdaad verwijderen, de inname beperken en zorgen voor een uitgebalanceerd dieet, worden zelf herstel- en zelf regeneratiemechanismen direct geactiveerd.

INNOVATIE

Moderne Wetenschap

Doorbraken in epigenetica en de Hersen • Huid Connectie heeft onze kijk op huidveroudering aangepast. Onderzoek toont aan dat onze gedachten, levensstijl en omgeving ons DNA kunnen veranderen.

METHODE

Rustig & Bewust

Alleen een rustige en bewuste benadering van veroudering geeft ons de ruimte om op een geheel andere en positieve manier verbinding te maken met schoonheid. Beautifulness bloeit door mindfulness te combineren met de schoonheid industrie.

FORMULERINGS CRITERIA

Natuurlijk & Biologisch

Ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en indien mogelijk, biologisch. 

Schone & groene processen

Pure botanische ingrediënten die vrij zijn van pesticiden en herbiciden.

Absoluut GEEN slechte ingrediënten

De producten bevatten geen zorgwekkende of schadelijke ingrediënten.

Voldoet aan alle normen

Alle ingrediënten zijn EcoCert, Natrue, Cosmos en/ of ISO-gecertificeerd.

Duurzaam & ethisch verantwoord

Gebruik van teeltmethoden met een minimale water- en CO2 voetafdruk.

Dierproef vrij & vegan

Niet getest op dieren en vrij van dierlijke ingrediënten.

DE WETENSCHAP

WETENSCHAPPELIJKE TUIN

 De nauwe relatie tussen planten en de mensheid gaat verder dan dat planten enkel voeding zijn; de therapeutische eigenschappen van planten zijn relevant voor de evolutie van de mens.

Planten beschikken over een breed chemische werking. Dankzij de vooruitgang van de biotechnologie van vandaag heeft de wetenschap de deur geopend voor botanische cosmetica, die een uitstekend potentieel voor de huid belooft dankzij precieze en effectieve actieve werkstoffen die door de natuur zelf zijn gecreëerd.

AYUNA’s Wetenschappelijke Tuin komt voort uit botanische celculturen die zijn afgeleid van wilde planten en die zijn aangepast aan de gecontroleerde omstandigheden van een laboratorium. Het is een verticaal, duurzaam in vitro kweeksysteem in een gebouw, waaruit een HIGH CELL DENSITY SUSPENSION wordt verkregen die rijk is aan groeifactoren, transcriptie, epigenetische factoren en peptiden.

Vanuit de kunst van de van Plantaardige Cel Culturen, is AYUNA · Less Is Beauty ontstaan. Geformuleerd met ingrediënten die rijk zijn aan fyto-peptiden (van kurkumawortel en Centella, bekend als de langlevende plant), die de huid gunstig helpen om optimaal te kunnen blijven regenereren) en plasma’s die rijk zijn aan botanische celfactoren (van groene wortel, Arabisch katoen en granaatappel, die in verschillende functies in de huid werken).

DE FILOSOFIE

DE FORMULERING

DE METHODE