De Psychologische mogelijkheden van de Huid

kleine stappen, grote veranderingen

We hebben allemaal een hectische intensieve levensstijl. Het leven gaat steeds sneller, maar interessant te zien dat we steeds minder tijd hebben. De druk neemt ons leven over en veroorzaakt stress en angst.

Is er een tegengif? Hippocrates, “de Vader van Medicatie” zei toentertijd al met zijn vooruitziende blik dat “interne disbalans” hersteld kon worden met goede voeding en rust voor lichaam en geest.

Rust is essentieel in herstel van het lichaam en daardoor voor de regenererende processen. Stilte, rust, zelfreflectie en een zuivere omgeving bieden vitale opties om de weg naar aangeboren zelf herstel van ons lichaam weer te stimuleren.

AYUNA • Less is Beauty wil u graag helpen om meer aandacht te besteden aan uw lichaam. Geïnspireerd door de vooruitgang van de psycho-dermatologie die de emotionele dimensie van de huid laat zien, hebben we BEAUTIFULNESS gecreëerd. Een discipline die de leer van mindfulness toevoegt aan het rijk van beauty wereld en de huid-hersen verbinding stimuleert door persoonlijke verzorging. We weten dat het verminderen van stressniveaus ook een belangrijk ingrediënt is om de huid mooier te maken.

Beautifulness is gebaseerd op de volgende drie pijlers:

CLEANSE + MEDITATE + TOUCH

CLEANSE

een essentiële stap in ieder facet van het leven

 

Één manier om het lichaam te laten rusten is door haar te reinigen. Het verwijderen van onzuiverheden is de eerste stap in ieder schoonheidsritueel maar Beutifulness gaat verder dan dat. We nodigen onszelf uit om onze eigen interne communicatie met terugkerende gevoelens en gedachten over ons uiterlijk die tot obsessie, stress en vermoeidheid leiden, te zuiveren.

De kracht van woorden is zo sterk dat we er schoonheid mee kunnen creëren, ze zijn een middel om bewust te worden van ons lichaam en contact te maken met de kern.

Liturgie van het woord

Ontdek uw woord

De oefening is heel eenvoudig, we hoeven alleen maar na te denken over het woord wat naar voren is gekomen. De betekenis ervan helpt de emoties te vinden die naar boven komen tijdens de beoefening van BEAUTIFULNESS en helpt de manier waarop we onszelf zien te veranderen.

MEDITATIE

maak positief contact met schoonheid

Je echt bewust zijn van schoonheid betekent “luisteren” naar de gevoelens waardoor we voor ons uiterlijk zorgen, bewust observeren zoals het is. Meditatie traint de geest om gedachtes uit te schakelen die ons in verwarring kunnen brengen en emoties op te sporen die leiden naar een goed gevoel. Je goed voelen over jezelf wordt gereflecteerd in onze uitstraling, naast ons te helpen concentreren op het heden en BEAUTIFULNESS te stimuleren. Ook helpt dit om onze jeugdige uitstraling te behouden en WELL·AGING.

AYUNA biedt een huidverzorgingscollectie gebaseerd op vasten voor de huid. De formules zijn verrijkt met een cocktail van aromatherapie om het lichaam en de geest te behandelen en wordt aangevuld met een gelaat meditatie. Deze vorm van applicatie stelt de huid centraal om van binnenuit contact te kunnen maken.

Voor een optimale sensoriële ervaring raden we aan om de CLEANSE en TOUCH fases aan de ceremonie toe te voegen om het ritueel compleet te maken.

Gezicht meditatie

Deze meditatie bevat ook het op een gereinigde huid aanbrengen van een aroma-therapeutische olie en een crème. Bereid de audio voor en activeer deze.

Download Handleiding

Spiegel meditatie

Het is het beste om de spiegel meditatie uit te voeren na het grondig reinigen van de huid en de geest – CLEANSE – en voor het aanbrengen van de crème of serum -TOUCH-. De spiegelmeditatie omvat een stoomritueel waarvoor een kom heet water nodig is om het poeder of aroma-therapeutische olie in te gieten en een grote handdoek om het hoofd te bedekken. Bereid de audio voor en activeer deze.

Download Handleiding

TOUCH

zorg voor jezelf zoals je ook voor je dierbaren zou zorgen

De tast, het voelen is veel meer dan een huidlaag; de hersenen ontvangen informatie van de receptoren in de huid, waardoor de hersenen constant op de hoogte blijven. Door huidverzorging aan te brengen met specifieke massages worden de hersenen gestimuleerd, wat bijdraagt aan ons algehele welzijn.

De I Love You Massage is een cadeau aan jezelf, een ceremonie voor de huid en een uitnodiging om te genieten van het moment. Naast dat deze massage de opname van de verzorging bevordert, zorgen de handelingen ervoor dat je loskomt van het alledaagse leven waardoor je een gezondere uitstraling krijgt.

De uitvoering van de massage is langzaam en met bewuste bewegingen om een ideale moment in het hier en nu voor jezelf te creëren en te genieten van de reis naar houden van jezelf.