Natuurlijk & Biologisch
Schone & groene processen
Dierproef vrij & vegan
Voldoet aan alle normen
Zoek

HONORING SIMPLE BEAUTY

Over AYUNA

Dat wat ons leidt en iedere dag in balans brengt.
AYUNA · Less is Beauty brengt huidverzorging naar de ware essentiële stappen. Door een compacte collectie, geproduceerd met zorg, aandacht en intelligentie bieden we de huid “meer” met “minder”.

Wie zijn wij

Over ons

Ayuna is opgericht door twee gepassioneerde professionals in de beauty industrie. Begoña Sanjuan, expert in productontwikkeling en wellness therapieën, en Dr. Isabel Ramos, PhD in de chemie, expert in groene technologie en natuurlijke cosmetica. Samen combineren ze expertise in wetenschap en wellness voor innovatieve huidverzorging.

Waar het begon

Het verhaal

Dit verhaal begint met Isabel en Begoña, collega’s bij een prestigieus cosmeticabedrijf. Isabel was technisch directeur, Begoña gaf training. Samen besloten ze hun kennis te bundelen en lanceerden ze AYUNA · Less Is Beauty. Dit merk staat voor pure, effectieve, schone en veilige cosmetica, geworteld in hun passie voor huidverzorging en marktkennis.

Hier hechten wij waarde aan

Waarden

Wij hechten waarde aan duurzaamheid, puurheid en minimalisme. Bij Ayuna vind je huidverzorging geworteld in natuurlijke, organische ingrediënten, met een sterke focus op mindfullness. Onze eenvoudige, effectieve formules combineren wetenschap en natuur, waardoor we luxe zonder compromissen bieden. Als onafhankelijk en duurzaam merk streven we naar een groene toekomst, met een water-voetafdruk die 99,9% lager is dan traditionele methoden.
Ontdek Onze SelectiE

Less is beauty products