Natuurlijk & Biologisch
Schone & groene processen
Dierproef vrij & vegan
Voldoet aan alle normen
Zoek

Ayuna behandelingen

Ontsnap even aan de dagelijkse drukte en dompel je onder in een wereld van complete ontspanning, waar diverse rustgevende ceremonies op je wachten. Dankzij natuurlijke producten en deskundige behandelingen geven we je huid precies wat ze nodig heeft. Verken ons aanbod van gezichtsverzorging, peelings, slaapmaskers en nog veel meer!
EEN MOOIE HUID

Facials

Geniet van een gezichtsmassage, diepe reiniging, peeling of facelift met behulp van onze face ceremonies.

Well Aging
Rejuvenating Facial Experience

WELL·AGING

Puur, groen, en liefdevol voor jezelf. Geniet van Well·Aging, een positieve kijk op ouder worden. Geschikt voor alle huidtypen, zelfs de gevoelige. Onze behandeling omvat mindfulness-technieken die de huid regenereren met botanische extracten. De exclusieve Well-Aging Geometrische Massage versterkt de huid en kalmeert de geest. Na één sessie voelt de huid steviger, stralender en jeugdiger.

Wat kun je verwachten?

Hoe lang duurt de behandeling?

90 minuten

EXPRESS TREATMENT

Less is Beauty

Een korte behandeling om de huid te verfrissen en revitaliseren. De zachte peeling onthult een zachtere huid die aanvoelt als zijde door drie verschillende fases: een proteïne peeling verfrist de doffe teint, de korrels polijsten de huid en de 100% biologische olie geeft een zachte finish en soepele huid. Het resultaat is een zichtbaar heldere, verfijnde en egale teint.

Wat kun je verwachten?

Hoe lang duurt de behandeling?

30 minuten

Firm & Detoxify

VOLCANO LIFT

Deze krachtige behandeling met vulkanisch glas en houtskool vermindert huidgevoeligheid, reinigt onzuiverheden en voedt en verzacht de huid. De behandeling omvat ook lymfedrainage voor het gezicht, ter versterking van de contouren en tegen een doffe teint.

Wat kun je verwachten?

Hoe lang duurt de behandeling?

45 minuten

Sleep mask Ayuna
Rejuvenating Eye Contour

Volcanic Sleep Mask

Onthul je natuurlijke schoonheid met een behandeling die je ogen fris, jeugdig en alert laat stralen. Na reiniging en exfoliatie volgt een driestappenmassage om ontspanning te bevorderen en vochtwallen, rimpels en lijntjes te verminderen. Vervolgens wordt het Volcanic Glass “Sleep Mask” aangebracht voor een verzachtend en verstevigend effect op de oogcontouren.

Wat kun je verwachten?

Hoe lang duurt de behandeling?

45 minuten

Body spa

Body

Geniet van een massage, aromatherapie, of diepe reiniging met behulp van onze body ceremonies.

NON TOXIC

Revitalizing Body Treatment

Handgemaakte Luffa’s zijn gevuld met een uitzonderlijk “Beauty Elixer” dat de huid polijst en voedt met Spirulina en een cocktail aan actieve ingrediënten. Deze behandeling omvat ademhalingstechnieken en kalmerende bewegingen voor volledige aanwezigheid. Ontsnap aan het moderne leven voor langdurig emotioneel welzijn.

Wat kun je verwachten?

Hoe lang duurt de behandeling?

30 – 45 minuten

TACTIL-C

Body Massage

De massage wordt uitgevoerd met 100% biologische oliën en geeft het lichaam, afhankelijk van het doel van de massage, juist ontspanning of stevigheid van bepaalde zones. Het collageen netwerk wordt gestimuleerd om de huid steviger en egaler te maken. Tactil-C maakt verbinding met het perifere zenuwstelsel, wat ultieme ontspanning en een fijn gevoel stimuleert.

Wat kun je verwachten?

Hoe lang duurt de behandeling?

30 – 45 minuten

Van binnen en van buiten

FACE & BODY

Geniet van een ceremonie van top tot teen die zowel de binnenkant als de buitenkant behandeld. Voor een ontspannen geest en lichaam.

Global Rejuvenating Experience

Beautifulness

Neem een pauze en focus op innerlijke en uiterlijke rust. In onze Beautifulness ceremonie, brengen we lichaam, gezicht en geest samen, dompelen je onder in ontspanning zonder tijdsbesef. Een holistische ceremonie voor totale vernieuwing van binnen en buiten, resulterend in jeugdige uitstraling en innerlijke kalmte.

Stappen lichaamsbehandeling

Stappen facial

LOCATIES

Aangesloten locaties

Ben je benieuwd naar een van de professionele ceremonies van Ayuna? Neem contact met ons op en ontdek welke locaties er aangesloten zijn.